Over Top Quiz

Top Quiz levert de ultieme quiz voor jou! Maak een keuze uit verschillende edities zoals muziek, pubquiz of sport. Iedere quiz is opgezet volgens een vast concept: 6 rondes die 6 decennia bestrijken. De vragen lopen uiteen van een belangrijke gebeurtenis uit de jaren 60 tot het nieuwste popidool van het afgelopen jaar. Op deze manier verbindt Top Quiz jong en oud op een uitdagende manier.

Top Quiz biedt een compleet verzorgde quiz, van een quizmaster tot aan de antwoordformulieren. De quizzen zitten vol met multimedia waardoor de verschillende decennia tot leven komen.

Voor jong en oud

Een Top Quiz is voor iedereen - en dus geschikt voor elke gelegenheid. Quizvragen worden samengesteld zodat iedereen, ongeacht leeftijd en kennisniveau, er plezier aan beleeft. Laat je collega’s de strijd met elkaar aangaan met een pubquiz, daag je vrienden uit om hun muziekkennis te toetsen met de muziekeditie in het café of kom erachter wie er nu echt het meeste van sport weet tijdens een sportquiz bij jouw vereniging. Ben jij toevallig degene die het teamuitje mag organiseren? Hoe fijn is het dat deze quiz wordt verzorgd en jij dus gewoon mee kan quizzen?! Top Quiz bezorgt iedereen een gezellige en onvergetelijke quizavond (of -middag)!

Ben jij klaar voor de quiz?

Voor elk evenement maken wij een kleine aankondigingsvideo die je bijvoorbeeld online kunt delen, hier zie je een voorbeeld voor een Top Quiz Muziek Editie.

Complete quiz, wat houdt dit in?

Top Quiz biedt een complete quiz aan. Hieronder wordt verstaan:

  • zes rondes met minimaal 10, maximaal 20 vragen;
  • complete presentatie waarin vele audiofragmenten, video's en afbeeldingen voorbij komen;
  • antwoordformulieren;
  • pennen;
  • de rondes worden nagekeken door de quizmaster zelf, de antwoorden worden in de presentatie afgespeeld;
  • op aanvraag kunnen er prijzen voor de winnaars worden verzorgd.

Belangrijk op locatie

De Top Quizzen staan bol van multimedia en om de quiz zo goed mogelijk tot zijn recht te laten komen, is het noodzakelijk dat er in de ruimte een beamer en/of groot scherm aanwezig is. De Quizmaster heeft zelf een laptop bij met HDMI-kabel, die aangesloten kan worden op het scherm. Verdere audio apparatuur kan in overleg geregeld worden.

Vraag je een quiz aan, dan wordt er persoonlijk doorgesproken wat de verschillende mogelijkheden zijn. De Quizmaster komt zo snel mogelijk met een passend antwoord bij je terug.